Személyes

Barátok, kollégák és hivatásos GTT facilitátorok vagyunk. Együttműködésünk a Holotrop Légzés™ és egymás szeretetén alapul. 2015-ben alapítottuk meg a Holotropic Hungary-t azzal a céllal, hogy a Holotrop Légzés™ módszerét Magyarországon meghonosítjuk.

Nguyen Minh Tu

alapító, facilitátor

Fogorvos, kutató, művészetterapeuta, meseterapeuta, autogén tréning oktató, Holotrop Légzés facilitátor, pszichodráma asszisztens, képződő Somatic Experiencing® Practitioner.

Vietnamban születtem, gyerekkorom óta élek Budapesten. Munkám egyik jellemzője az érzékeny, támogató jelenlét és a hozzám fordulók elkötelezett, tiszteletteli kísérése belső útjukon. Ennek során belső képeket, testközpontú, dramatikus és expresszív művészetterápiás módszereket alkalmazok.

A Holotrop Légzés számomra egy erőteljes, transzformatív, módszertanában mégis az egyik leggyengédebb módszer, melynek terében újra visszakapcsolódhattam saját belső (gyógyító) erőmhöz.

email: minhtu@holotropic.hu

Rákóczi Balázs

alapító, facilitátor

Pszichológus, integratív hipnoterapeuta, Holotrop Légzés facilitátor.

Érdeklődés: neuropszichológia, szervezetpszichológia, pszichedelikus mozgalom különböző aspektusai (kutatás, terápiák, művészet)

LinkedIn

Sőti Csaba

alapító, facilitátor

Orvos, kutató, hipnoterapeuta, pszichodráma vezető, Holotrop Légzés facilitátor. 

Együttérző jelenléttel, kitágult tudatosságú állapotokkal és testtudatos módszerekkel dolgozom.

A Holotrop Légzést egyszerűsége és szépsége mellett az egyéni és kollektív fejlődés katalizátorának tartom. Holotrop folyamatom tanított arra, hogy rábízhatom magam belső bölcsességem erejére és ajándékaira.

email: csaba@holotropic.hu

Együttműködő partnerek

Kocsis Anikó

tanár, pszichoterapeuta, gyógymasszőr, facilitátor

Az elmúlt 20 évben Angliában éltem, és ott facilitáltam rendszeresen HolotropicUK
légzésműhelyeken. Múlt év végén költöztem haza. Jelenleg sajátos nevelési igényú gyerekekkel
foglalkozom.

A holotrop légzést olyan eszköznek tartom, amely különlegesen mély transzformáló és gyógyító
potenciállal rendelkezik, segít visszatalálni saját belső erőnkhöz és bölcsességünkhöz, és nagy
szerepet játszik a közösségi energiák és érzések megteremtésében. Ebben a folyamatban szeretnék
másokat támogatni odafigyelő, együttérző jelenléttel.
Egyéb érdeklődések: sámánizmus, álmok, tánc, természettel való kapcsolódás, meditáció, kitágult
tudatállapotokban való belső munka különböző formái.

Sophie Kurzmann

facilitátor

Pszichológiai tanácsadó, BowTech® Bowen Alkalmazó, SoulCollage® Facilitátor és Holotrop Légzés™ Facilitátor.
Bécsben élek, ahol a traumára épülő technikák széles skálájával dolgozom, hogy a lehető legjobban támogassam az embereket abban, hogy jobban kapcsolódjanak saját belső bölcsességükhöz. A Holotrop Légzés™-t az önismeret és a támogatás egyedülálló módjának tekintem minden életszakaszban és élethelyzetben.

Sonja Busch

GTT facilitátor, Holotropic Assocation Europe alapítója

Sonja a GTT Europe koordinátora és a European Association for Holotropic Breathwork alapítója.
Bowen terapeutaként dolgozik magánpraxisában, emellett pedig szupervíziós tevékenységet folytat. Érdeklődésének középponjában a trauma fókuszú módszerek találhatók, továbbá széleskörű tapasztalattal rendelkezik olyan területeken, mint a nemi erőszak, emberkereskedelem, szexuális abúzus, kísérő nélküli kiskorú menekültek, utcagyerekek stb., Ausztriában és külföldön, különösen (utó-) konfliktusos országokban.

Tanulmányait Bowen Testterápiában, klinikai szupervízió mesterszakon, coaching. és szervezetfejlesztésben, valamint politikatudományban és szociológiában szerezte. Előadásokat tart egyetemeken Ausztriában és külföldön, valamint konferenciákat és műhelymunkákat vezet.

Sonja rendszeresen szervez HB műhelyeket Ausztriában, és facilitál Ausztriában, Horvátországban, Csehországban, Görögországban, Magyarországon, Lengyelországban, Szlovéniában, Szlovákiában, Spanyolországban, Svédországban és Svájcban, képzett SoulCollage® facilitátor.

Thomas Liska

GTT facilitátor, Holotropic Assocation Europe alapítója


Thomas Liska a GTT Europe igazgatója, és Sonja Busch-sal együtt a Holotropic Association Europe alapítója.

1965-ben Bécsben született, kezdetben műszaki területen dolgozott, később áttért a transzperszonális pszichológiára és pszichoterápiára. Több pszichoterápiás iskolában jártas, mint például az internal family systems, a pszichoszintézis, a szexuálterápia, valamint a Pszichodinamikus Képzeleti Traumaterápia (PITT). Diplomás coach és tanácsadó, illetve SoulCollage® facilitátor.

Jean Farrell

GTT kiképző facilitátor

Angliában fiatalok támogatásával és közösségi munkával foglalkozott, emellett a Manchester Metropolitan Egyetem előadója volt, illetve Tanácsadási Készségeket és Csoportmunkát tanított. Írországban pszichoterapeutaként tevékenykedett, és jelenleg is szupervízió nyújt traumával dolgozó terapeutáknak. Emellett tanácsadási és terápiás készségeket tanít az Írországi Nemzeti Egyetemen.

Jean már több mint harminc éve támogatja az embereket a trauma hatásainak gyógyításában, s szenvedélyesen elkötelezett a Grof Holotróp Lélegzés Módszere iránt, 1996-ban pedig facilitátorként szerzett tanúsítványt. Azóta minden hónapban rezidens műhelyeket szervez otthonában található kis központjában. Jean a Grof Képzéssel is foglalkozik, és műhelyeket vezet szerte Európában.

Várfi Melinda

facilitátor

Holotrop Légzés facilitátor.

Várfi Melinda dolgozott már tanárként, tanácsadóként, de az elmúlt tíz évben a közösségi energiák összekapcsolását és részvételi módszerekkel való fejlesztését segítette facilitátorként. 2015 óta gyakorolja a holotrop légzést és bízik benne, hogy minél több ember választja ezt a módszert önismereti útjaként, önmaga teljes szívű elfogadása mellett.

Wagner Anna

gyakornok

Klinikai szakpszichológus, neuropszichológus, képződő Holotrop Légzés facilitátor. 

Önismereti és szakmai tudásomat különböző szomato-pszichoterápiás valamint pszichodinamikus orientált módszerekben szereztem. Neuropszichológusként sok évig dolgoztam rehabilitáción. Ebben a munkában az egyik legfontosabb tanulás számomra a türelem és az élet felé való tisztelet gyakorlása volt, valamint annak megtapasztalása, hogy csakis összefogással, közösen juthatunk bárhová.  A munkám során fókuszban a kapcsolat áll, megtalálni a biztonságot, bizalmat önmagamban, illetve másokkal való kapcsolódásban. 

A Holotrop Légzés számomra ezeket mind ötvözi, egy olyan integratív eszköznek tartom, ami a gyógyulást a lehető legtöbb irányból képes megtámogatni.

A Föld akkor lesz biztonságban, ha elég biztonságot érzünk önmagunkban.
— Thich Nhat Hanh
crosschevron-down