Személyes

Barátok, kollégák és hivatásos GTT facilitátorok vagyunk. Együttműködésünk a Holotrop Légzés™ és egymás szeretetén alapul. 2015-ben alapítottuk meg a Holotropic Hungary-t azzal a céllal, hogy a Holotrop Légzés™ módszerét Magyarországon meghonosítjuk.

Nguyen Minh Tu

alapító, facilitátor

Fogorvos, kutató, művészetterapeuta, meseterapeuta, autogén tréning oktató, Holotrop Légzés facilitátor, pszichodráma asszisztens, képződő Somatic Experiencing® Practitioner.

Vietnamban születtem, gyerekkorom óta élek Budapesten. Munkám egyik jellemzője az érzékeny, támogató jelenlét és a hozzám fordulók elkötelezett, tiszteletteli kísérése belső útjukon. Ennek során belső képeket, testközpontú, dramatikus és expresszív művészetterápiás módszereket alkalmazok.

A Holotrop Légzés számomra egy erőteljes, transzformatív, módszertanában mégis az egyik leggyengédebb módszer, melynek terében újra visszakapcsolódhattam saját belső (gyógyító) erőmhöz.

email: minhtu@holotropic.hu

Rákóczi Balázs

alapító, facilitátor

Pszichológus, integratív hipnoterapeuta, Holotrop Légzés facilitátor.

Érdeklődés: neuropszichológia, szervezetpszichológia, pszichedelikus mozgalom különböző aspektusai (kutatás, terápiák, művészet)

LinkedIn

Sőti Csaba

alapító, facilitátor

Orvos, kutató, hipnoterapeuta, pszichodráma vezető, Holotrop Légzés facilitátor. 

Együttérző jelenléttel, kitágult tudatosságú állapotokkal és testtudatos módszerekkel dolgozom.

A Holotrop Légzést egyszerűsége és szépsége mellett az egyéni és kollektív fejlődés katalizátorának tartom. Holotrop folyamatom tanított arra, hogy rábízhatom magam belső bölcsességem erejére és ajándékaira.

email: csaba@holotropic.hu

Együttműködő partnerek

A mai világban az emberiség belső átalakulása lehet az egyetlen igazi reményünk a túlélésre.
— Stanislav Grof
crosschevron-down