Személyes

Barátok, kollégák és hivatásos GTT facilitátorok vagyunk. Együttműködésünk a Holotrop Légzés™ és egymás szeretetén alapul. 2015-ben alapítottuk meg a Holotropic Hungary-t azzal a céllal, hogy a Holotrop Légzés™ módszerét Magyarországon meghonosítjuk.

Nguyen Minh Tu

alapító, facilitátor

Fogorvos, kutató, művészetterapeuta, meseterapeuta, autogén tréning oktató, Holotrop Légzés facilitátor, pszichodráma asszisztens, képződő Somatic Experiencing® Practitioner.

Vietnamban születtem, gyerekkorom óta élek Budapesten. Munkám egyik jellemzője az érzékeny, támogató jelenlét és a hozzám fordulók elkötelezett, tiszteletteli kísérése belső útjukon. Ennek során belső képeket, testközpontú, dramatikus és expresszív művészetterápiás módszereket alkalmazok.

A Holotrop Légzés számomra egy erőteljes, transzformatív, módszertanában mégis az egyik leggyengédebb módszer, melynek terében újra visszakapcsolódhattam saját belső (gyógyító) erőmhöz.

Rákóczi Balázs

alapító, facilitátor

Pszichológus, integratív hipnoterapeuta, Holotrop Légzés facilitátor.

Érdeklődés: neuropszichológia, szervezetpszichológia, pszichedelikus mozgalom különböző aspektusai (kutatás, terápiák, művészet)

LinkedIn

Sőti Csaba

alapító, facilitátor

Orvos, kutató, hipnoterapeuta, pszichodráma vezető, Holotrop Légzés facilitátor. 

Együttérző jelenléttel, kitágult tudatosságú állapotokkal és testtudatos módszerekkel dolgozom.

A Holotrop Légzést egyszerűsége és szépsége mellett az egyéni és kollektív fejlődés katalizátorának tartom. Holotrop folyamatom tanított arra, hogy rábízhatom magam belső bölcsességem erejére és ajándékaira.

email: csaba@holotropic.hu

Várfi Melinda

facilitátor

Holotrop Légzés facilitátor.

Várfi Melinda dolgozott már tanárként, tanácsadóként, de az elmúlt tíz évben a közösségi energiák összekapcsolását és részvételi módszerekkel való fejlesztését segítette facilitátorként. 2015 óta gyakorolja a holotrop légzést és bízik benne, hogy minél több ember választja ezt a módszert önismereti útjaként, önmaga teljes szívű elfogadása mellett.

Wagner Anna

gyakornok

Klinikai szakpszichológus, neuropszichológus, képződő Holotrop Légzés facilitátor. 

Önismereti és szakmai tudásomat különböző szomato-pszichoterápiás valamint pszichodinamikus orientált módszerekben szereztem. Neuropszichológusként sok évig dolgoztam rehabilitáción. Ebben a munkában az egyik legfontosabb tanulás számomra a türelem és az élet felé való tisztelet gyakorlása volt, valamint annak megtapasztalása, hogy csakis összefogással, közösen juthatunk bárhová.  A munkám során fókuszban a kapcsolat áll, megtalálni a biztonságot, bizalmat önmagamban, illetve másokkal való kapcsolódásban. 

A Holotrop Légzés számomra ezeket mind ötvözi, egy olyan integratív eszköznek tartom, ami a gyógyulást a lehető legtöbb irányból képes megtámogatni.

Amit tapasztalunk, éljük át teljesen és maradéktalanul. Végül ez vezet el az együttérzéshez és empátiához mindenki más iránt.
— Pema Chödrön
crosschevron-down