Alkalmas nekem?

A Holotrop Légzés™ előzetes tudást, ismeretet, nem igényel. Néhány kivételtől eltekintve mindenki számára ajánlható.

Holotrop Légzés™ közben, csakúgy mint a légzés során természetes folyamatok zajlanak, mely legtöbbünk számára magától értetődő. A mélyebb légzés kisebb, esetleg közepes fizikai terhelésnek felel meg. Azonban a holotrop folyamat során elképzelhető, hogy intenzív érzelmi vagy testi felszabadulással járó élményeket élhetünk meg. Számunkra elsődleges a résztvevők teljes biztonsága, a fejlődés, gyógyulás csak ezek után jön.

A részvétel nem biztonságos/ellenjavallt várandósság, epilepszia, aneurizma, fellobbanó pszichológiai (pl. akut pszichotikus állapot) vagy spirituális válság, a műhely idején fennálló akut fertőző betegség és retina leválás esetén. Amennyiben ezek valamelyike érint, ezzel és hasonló módszerrel most nem tudsz dolgozni. (Ha bizonytalan vagy, segítünk eldönteni, alkalmas-e neked a módszer. Egyértelmű nem és igény esetén segítünk eldönteni, mi lehet számodra alkalmas.)

A fentieken túl lehetnek még olyan állapotok, melyek abszolút vagy viszonylagos ellenjavallatot képeznek. Válaszolj az alábbi kérdésekre és megtudod, hogy a részvétel biztonságos-e számodra.

crosschevron-down